Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier

de RuxyRux in Ficat, 24 Feb 2011 | 7927 vizualizari

 

Reteta este simpla dar rezultatul spectaculos...uleiul de palmier le ofera un gust deosebit...

 

INGREDIENTE

  • o caserola de ficatei
  • 3 linguri ulei palmier
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier:

Se spala ficateii se curata bine de pielite si de eventualele pungute amare.


Se clatesc apoi din nou si nu se usuca pe servetel ci doar se aseaza intr-o strecuratoare ....astfel ca nu vom inlatura complet excesul de apa.

Se pune o tigaie pe foc se incing usor trei linguri de ulei de palmier( chiar daca e mai gros se topeste imediat) si se pun ficateii.


Se lasa putin pe foc fara sa umblam la tigaie doua trei minute si apoi incepem sa miscam tigaia inainte si inapoi din minut in minut. Se intorc cand sunt rumeniti pe o parte si se repeta procedeul. Nu plecati de langa ei sunt gata in zece minute.


Se scot si se sareaza apoi se servesc dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

03.03.2011, 16:43

Taniuta, Nicoleta...multumesc

adry88 1

20.05.2011, 18:07

bun bun

DIANA B 1

18.08.2011, 10:29

Ruxy , da' ceva piperas , o iarba ceva ??? asa , originali de la mama lor ... bun si asa ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos de rosii