Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier

de Rux in Ficat, 24 Feb 2011 | 7286 vizualizari

 

Reteta este simpla dar rezultatul spectaculos...uleiul de palmier le ofera un gust deosebit...

 

INGREDIENTE

  • o caserola de ficatei
  • 3 linguri ulei palmier
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier:

Se spala ficateii se curata bine de pielite si de eventualele pungute amare.

Se clatesc apoi din nou si nu se usuca pe servetel ci doar se aseaza intr-o strecuratoare ....astfel ca nu vom inlatura complet excesul de apa.
Se pune o tigaie pe foc se incing usor trei linguri de ulei de palmier( chiar daca e mai gros se topeste imediat) si se pun ficateii.

Se lasa putin pe foc fara sa umblam la tigaie doua trei minute si apoi incepem sa miscam tigaia inainte si inapoi din minut in minut. Se intorc cand sunt rumeniti pe o parte si se repeta procedeul. Nu plecati de langa ei sunt gata in zece minute.

Se scot si se sareaza apoi se servesc dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier-0
Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier-1
Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier-2

COMENTARII (27)

Rux

Rux 1

03.03.2011, 16:43

Taniuta, Nicoleta...multumesc

adry88

adry88 1

20.05.2011, 18:07

bun bun

DIANA B

DIANA B 1

18.08.2011, 10:29

Ruxy , da' ceva piperas , o iarba ceva ??? asa , originali de la mama lor ... bun si asa ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!