Ficat pane

de iri_iri in Ficat, 25 Feb 2013 | 4309 vizualizari

 

.....este un preparat pe care il mananc destul de des de cand sunt insarcinata....

 

INGREDIENTE

  • 1kg de ficat de porc sau vita,
  • ulei,
  • sare
  • zeama de lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat pane:

Pentru inceput se pregateste ficatul. Se spala si se portioneaza ca si pieptul de pui pentru snitele.


Se trece fiecare bucata de ficat prin faina si apoi se prajeste intr-o tigaie cu ulei bine incins. Se scoate intr-un bol si se adauga sare si zeama de lamaie dupa gust.


Se serveste cu piure de cartofi sau diverse salate dupa preferinta. Se mai poate servi si cu mamaliguta.


Un preparat care imi place destul de mult.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

sarea se adauga dupa ce bucatile de ficat s-au prajit pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

iri_iri 1

26.02.2013, 16:32

bunica multumesc

loredanaaa 1

10.05.2013, 01:16

foarte bun

shukly 1

30.01.2015, 13:36

si unde e pane-ul in reteta? ai gatit doar ficat prajit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficat de vita marinat si prajit