Ficatei inabusiti

de Miha in Ficat, 16 Mai 2009 | 9856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei
  • ceapa verde (numai partea alba)
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei inabusiti:

Ceapa curatata se taie marunt si o punem la calit in ulei si cateva linguri de apa.Nu se prajeste,se dau doar cateva clocote.Se adauga bulionul dizolvat in putina apa,apoi ficateii curatati de pielite.


Se acopera cu un capac si se fierb pana scade sosul.


Se servesc cu mamaliguta si presarati cu verdeata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei inabusiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Miha 1

17.05.2009, 22:51

Multumesc Luminita!

Oana 1

18.05.2009, 18:17

Miha, foarte tare! Lui Vlad pot sa-i spun in toate felurile, daca am zis ficatel s-a taiata macaroana . Oricum simte imediat gustul!! cu chiu cu vai a mancat juma de ficatel, dupa 2 ani de pauza
Arata super ficateii tai cu mamaliguta

Miha 1

21.05.2009, 12:38

Multumesc Oana!


Asa e si Robert,dar uneori il mai pacalesc.
El spre exemplu,nu suporta sa vada ardeiul rosu in mancare. Intre noi fie vorba,seamana cu ta-so,adica e mai...ciudatel. Dar e frumos ca ma-sa.
Intr-o zi am facut greseala sa pun un ardei de asta rosu in ciorba si bineinteles ca n-a mai vrut sa manance. Cu chiu cu vai l-am pacalit ca nu e ardei,ci loboda.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ficat de gasca [ liba maj ] prajit