Ficatei inveliti in bacon, la cuptor

de Patricia Iordache in Ficat, 30 Apr 2013 | 42848 vizualizari

 

Desi nu mananc cu mare drag ficatei (nu imi place aproape deloc carnea) stiind ca Rares este tare incantat, am pregatit acesti ficatei pentru ca sunt pe gustul lui.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. ficatei de pui;
  • aproximativ 400 gr. bacon feliat;
  • sare;
  • piper;
  • usturoi granulat;
  • cateva scobitori
  • pentru garnitura:
  • un borcan fasole pastai;
  • mujdei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • ulei de masline;
  • putin marar proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei inveliti in bacon, la cuptor:

Spalam ficateii in apa rece si ii lasam la scurs. Ii taiem pe jumatate.

Pregatim o felie de bacon, asezam un ficatel intr-un capat, presaram sare, piper, usturoi granulat si rulam strans. Fixam cu o scobitoare si asezam intr-o tava taetata cu hartie de copt.

Procedam la fel pana terminam ficateii si feliile de bacon.

Presaram cu piper si dam la cuptor, la 200 gr. pentru 30 minute pana ce bacon-ul se rumeneste frumos.

Garnitura:

Punem la scurs fasolea pastai (eu am folosit fasole pastai gata fiarta). Facem mujdeiul de usturoi si tocam mararul. Amestecam usor totul si papam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei inveliti in bacon, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri fantezie