Ficatei inveliti in bacon, la cuptor

de Patricia Iordache in Ficat, 30 Apr 2013 | 42933 vizualizari

 

Desi nu mananc cu mare drag ficatei (nu imi place aproape deloc carnea) stiind ca Rares este tare incantat, am pregatit acesti ficatei pentru ca sunt pe gustul lui.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. ficatei de pui;
  • aproximativ 400 gr. bacon feliat;
  • sare;
  • piper;
  • usturoi granulat;
  • cateva scobitori
  • pentru garnitura:
  • un borcan fasole pastai;
  • mujdei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • ulei de masline;
  • putin marar proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei inveliti in bacon, la cuptor:

Spalam ficateii in apa rece si ii lasam la scurs. Ii taiem pe jumatate.

Pregatim o felie de bacon, asezam un ficatel intr-un capat, presaram sare, piper, usturoi granulat si rulam strans. Fixam cu o scobitoare si asezam intr-o tava taetata cu hartie de copt.

Procedam la fel pana terminam ficateii si feliile de bacon.

Presaram cu piper si dam la cuptor, la 200 gr. pentru 30 minute pana ce bacon-ul se rumeneste frumos.

Garnitura:

Punem la scurs fasolea pastai (eu am folosit fasole pastai gata fiarta). Facem mujdeiul de usturoi si tocam mararul. Amestecam usor totul si papam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei inveliti in bacon, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri fantezie