Portofele cu ficat

de Ligia Bxl in Ficat, 21 Ian 2011 | 3963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de aluat foietaj
  • 500 gr de ficat de pasare
  • 125 gr de smantana
  • 2 lingurite de mustar
  • faina ptr incorporat ficatii
  • sare si piper
  • ou ptr uns
  • ceapa verde fina ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu ficat:

Intr-o tigaie cu ulei se rumenesc ficatii care i-am trecut prin putina faina. Separat intr-un bol se amesteca smantana cu mustarul si se adauga sare si piper dupa gust.


Foaia se intinde pe planseta de lucru si se fac patrate unde in mijlocul fiecaruia punem ficat si putin sos de smantana, apoi rulam bine si lipim foaia sa nu curga compozitia. Se pun in tava pe foaie de copt, se ung cu putin ou batut si ceapa verde fina tocata. Se dau la copt sa se rumeneasca.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu ficat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Ligia Bxl 1

25.01.2011, 18:35

onesta,crismaru,oblesniu,dia va poftesc la masa

Sidy 1

25.01.2011, 19:02

Hmmmmm...ce bunatate !

Ligia Bxl 1

25.01.2011, 19:41

sidy multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure unguresc (cu ficăţei la tigaie) a la Anca