Ficatei libanezi

de Criss in Ficat, 16 Oct 2010 | 4613 vizualizari

 

Reteta am luat-o de pe blogul Amaliei , careia ii multumesc pentru ca sunt intr-adevar deliciosi desi eu nu sunt o fana a ficateilor.

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficatei de pasare
  • 1 ceapa
  • sucul de la o jumatate lamaie
  • cateva felii de ardei iute (am avut gogosar, iute si acela)
  • 4 buc. usturoi
  • ienibahar (nu am pus)
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei libanezi:

Se curata ceapa, se taie in 4, se pune sa se prajeasca in tigaie iar de jur imprejur ficateii. Se lasa sa se prajeasca la foc mic cu capac. Separat se rade usturoiul pe razatoarea mica apoi se adauga feliile de ardei iute si sucul de lamaie. Amestecam si cand ficateii sunt gata ii condimentam cu sare si piper si adaugam compozitia de mai sus si lasam sa stea cu capac 5 minute .


Noi am servit cu piure de cartofi pentru ca nu prea ne place orezul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei libanezi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Criss 1

25.10.2010, 13:26

Multumesc Ina. Sunt abia la inceput.

Lizicat 1

04.12.2010, 19:08

Foarte buna idea. Intodeauna ficatei mi-au parut prea seci, dar cu zeama de lamaine si ardei iute sunt convinsa ca sunt excelenti... Maine incer si eu. Felicitari!!!!! 5f!

Criss 1

04.12.2010, 19:36

Multumesc Lizica. Ideea nu e a mea, am luat-o si eu de la Amalia.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ciuperci la cuptor