Ficatei libanezi

de Criss in Ficat, 16 Oct 2010 | 5727 vizualizari

 

Reteta am luat-o de pe blogul Amaliei , careia ii multumesc pentru ca sunt intr-adevar deliciosi desi eu nu sunt o fana a ficateilor.

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficatei de pasare
  • 1 ceapa
  • sucul de la o jumatate lamaie
  • cateva felii de ardei iute (am avut gogosar, iute si acela)
  • 4 buc. usturoi
  • ienibahar (nu am pus)
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei libanezi:

Se curata ceapa, se taie in 4, se pune sa se prajeasca in tigaie iar de jur imprejur ficateii. Se lasa sa se prajeasca la foc mic cu capac. Separat se rade usturoiul pe razatoarea mica apoi se adauga feliile de ardei iute si sucul de lamaie. Amestecam si cand ficateii sunt gata ii condimentam cu sare si piper si adaugam compozitia de mai sus si lasam sa stea cu capac 5 minute .


Noi am servit cu piure de cartofi pentru ca nu prea ne place orezul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei libanezi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Criss 1

25.10.2010, 13:26

Multumesc Ina. Sunt abia la inceput.

Lizicat 1

04.12.2010, 19:08

Foarte buna idea. Intodeauna ficatei mi-au parut prea seci, dar cu zeama de lamaine si ardei iute sunt convinsa ca sunt excelenti... Maine incer si eu. Felicitari!!!!! 5f!

Criss 1

04.12.2010, 19:36

Multumesc Lizica. Ideea nu e a mea, am luat-o si eu de la Amalia.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu bacon in sos de tomate