Ficatei prajiti cu cartofi noi si mazare in sos de branza cu marar

de Sidy in Ficat, 25 Iun 2011 | 2778 vizualizari

 

De cand am vazut reteta de cartofi noi cu mazare , la Anamaria7, m-am gandit ca am sa o testez.Si nu-mi pare rau deloc...A fost foarte, foarte gustoasa !!! Multumesc mult Anamaria7 !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi mai mici
  •  2-300 g mazare
  • 500 g ficatei de pui
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 ceapa verde
  • 400 g iaurt
  • 200 g cas de oaie
  • marar verde
  • busuioc
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2+2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei prajiti cu cartofi noi si mazare in sos de branza cu marar:

Spalam bine cartofii apoi ii punem intr-un prosop nu prea nou, ii presaram cu sare grunjoasa si ii frecam in prosop pina toata coaja se da deoparte.Ii spalam din nou si ii punem la fiert impreuna cu mazarea boabe.

Curatam usturoiul si ceapa si le dam prin blender pina se toaca marunt.

Adaugam apoi uleiul, iaurtul, casul, zeama de lamaie, condimentele , busuiocul si mixam bine de tot.

La sfarsit, dupa ce am pus sosul intr-un bol adaugam mararul verde tocat marunt si amestecam sa se omogenizeze.

Ficateii ii prajim pe toate partile in 2 linguri ulei de masline.

Cand cartofii si mazarea sunt fierte, ii scurgem si asezam legumele pe farfurie, punem cateva linguri de sos peste cartofi si servim alaturi de ficateii prajiti.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei prajiti cu cartofi noi si mazare in sos de branza cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

27.06.2011, 08:48

bun bun

adry88 1

28.06.2011, 16:05

tare bun

Lau 1

02.07.2011, 23:10

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piure unguresc (cu ficăţei la tigaie) a la Anca