Ficatei prajiti...sudisti

de -Miti- in Ficat, 1 Iul 2011 | 5980 vizualizari

 

Eu asa m-am priceput sa traduc "Southern Fried Chicken Livers"

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 125 gr faina
  • 1 lingura de usturoi pudra
  • sare si piper
  • ulei ptr prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei prajiti...sudisti:


Se spala ficatul si se pune la scurs.


Intr-un bol se amesteca oul cu laptele si se adauga ficatul.


Intr-o punga se adauga faina,usturoiul pudra,sarea si piperul si se amesteca bine. Se pun bucatile de ficat,una cate una si se scutura punga pana e invelit ficatul in amestecul de faina.


In mod normal,ar trebui prajite prin procesul deep fry,dar eu cum nu prea obisnuiesc,le-am prajit in tava la cuptor.


Se baga tava cu putin ulei in cuptor si cand s-a infierbantat se adauga bucatile de ficat. Se rumenesc pe amandoua partile.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei prajiti...sudisti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

24.07.2011, 22:01

buna seara!
Nici de aici n-am papat.
Prin ce cratite umblam?

-Miti- 1

24.07.2011, 22:08

Probabil umblai hai hui ca si mine,acuma vad si eu cate bunataturi au aparut

horia 1

29.07.2011, 15:09

interesanta reteta.arata superb,felicitari !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Barcute de dovlecel