Reteta de fidea cu lapte, simplu si bun, ca-n copilarie

de Oana in Mancare copii, 10 Apr 2009 | 70402 vizualizari

 

Reteta de fidea cu lapte, simplu si bun, ca-n copilarie, pe placul tuturor!  Prepara rapid un desert cremos si nostalgic, perfect pentru mic dejun sau gustare, folosind doar 3 ingrediente.

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta de fidea cu lapte, simplu si bun, ca-n copilarie

  • 500 ml lapte
  • 75 g fidea
  • o lingura cu zahar (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de fidea cu lapte, simplu si bun, ca-n copilarie:

Preparare Reteta de fidea cu lapte, simplu si bun, ca-n copilarie

Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul, cand clocoteste se adauga fideaua, amestecand din cand in cand, sa nu se lipeasca. Se fierbe la foc mic 4 minute, dupa indicatiile de pe pachet. Se opreste focul si se lasa vasul acoperit cateva minute.

Se serveste calduta sau rece, e la fel de buna! Copiii sunt incantati de un castronel cu fidea cu lapte si mananca mereu cu placere.

La fel de delicios si apeciat de micuti, este si un bol cu orez cu lapte sau unul cu Gris cu lapte

De Colarezi cu lapte ati auzit vreodata?

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de fidea cu lapte, simplu si bun, ca-n copilarie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Oana 1

24.09.2009, 15:32

Bucataras, pai cred ca stiu ce desert sa-ti fac cand vii pe la mine Baietilor mei le place foarte mult si grisul cu lapte si cu zahar ars, si mar cu biscuiti, si orez cu lapte

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu lapte, desertul delicios al copilariei