Pilaf Cucurigu

de epurasha2bb in Mancare copii, 29 Apr 2010 | 2077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcovas
  • 1 ceapa
  • 1 canuta de orez
  • sare
  • 2 graunti de usturoi
  • marar verde
  • piper negru
  • pt.decor bucatele mici de morcov, ciuperci, caper, salata verde

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf Cucurigu:

Reteta pentru cocosel:


am fiert orezul in apa cu putina sare mare pana s-a umflat de tot.Apoi am calit o ceapa mare cu un morcov mic ras pe razatoarea mica si cu 2 graunti mici de usturoi tocati marunt de tot.Am adaugat si orezul fiert si le-am calit impreuna cu putin ulei de masline.Am adaugat piper proaspat rasnit(e mai aromat)si putin marar proaspat tocat fin de tot. Apoi am aranjat orezul ca o ”pasare” si am ornat cu bucatele de morcov pe post de cioc, creasta, punguta de sub cioc, picioare si pene din coada si cu capere ochii, frunze de salata verde sau ceapa verde pentru coada si aripa, bucatele de ciuperca pentru piept si aripa.


Voila!a iesit un orez delicios, cu gust dulce de la ceapa calita si aroma fina de piper.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf Cucurigu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ela 1

03.05.2010, 15:36

susu 1

03.05.2010, 20:26

as musca si eu din coada

susu 1

03.05.2010, 20:26

stai sa dau si furculitele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez pt pitici