File de biban la cuptor

de rena in Peste, 18 Dec 2013 | 3774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800gr file biban congelat
  • 4-5 cartofi
  • 3-4 dovlecei
  • usturoi
  • lamaie
  • sare,oregano
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de biban la cuptor:

Punem pestele la decongelat intr-o strecuratoare.


Curatam cartofi,dovlecei si usturoiul,ii taiem dupa plac .


Luam o tava incapatoare punem legumele ,sare, oreganul si uleiul amestecam bine si pe deasupra lor punem si pestele, adaugam zeama de lamaie ulei si sare .


Bagam la cuptor si lasam sa se rumineasca frumos.


Pofta buna!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de biban la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

18.12.2013, 09:51

place

Rocsi 1

18.12.2013, 11:23

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI