File de macrou la gratar cu varza de Bruxelles

de oana_pisicutza16 in Peste, 18 Oct 2011 | 8540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 buc. file de macrou
  • 300 g varza de Bruxelles
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de macrou la gratar cu varza de Bruxelles:

Spalam varza de Bruxelles foarte bine si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa care spalam bine pestele sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga apa de pe el. Se condimenteaza cu sare si cu piper dupa preferinta si il punem pe gratar. Se prajeste bine pe ambele parti. Dupa ce varza a fiert o punem intr-o strecuratoare si o lasam sa se scurga de apa

Daca ti-a placut reteta noastra "File de macrou la gratar cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Ligia Bxl 1

20.10.2011, 14:56

eu stau in bruxelles si tot nu ma apropii de varza asta,e amaraaaa mai bine iau putin peste

Lau 1

20.10.2011, 21:01

buna

Bunica 1

23.10.2011, 21:40

Cine vrea varza....ca eu vreau doar pestele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou prajit