Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Pestele se fileaza iar apoi se marineaza cu suc de lamaie, sare, piper (aprox. 20 min).
Se pune unt intr-o tigaie, se adauga usturoiul, se aseaza bucatile de peste si se prajesc pe ambele parti, se adauga sucul de lamaie in care s-a marinat pestele iar cand e aproape gata se adauga smantana (4-5 ling.) si se mai lasa putin pe foc (se inabuse pt. aprox. 2 min).
Se serveste cu o garnitura de mazare si morcovi preparata astfel:
- se pun intr-o tigaie putin ulei de masline si unt, se adauga mazarea si morcovii fierti in prealabil - se condimenteaza cu sare si piper, se adauga sucul de la o jumatate de lamaie, si putin sos de la peste, iar la urma se asezoneaza cu patrunjel verde.
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult