File de porc cu lamaie

de Sidy in Porc, 1 Dec 2010 | 2421 vizualizari

 

La multi ani Romania !
Un meniu in culori tricolore...
Reteta o am de la Ionix careia ii multumesc mult pentru idee.Dupa cum am promis....am testat reteta !( cu mici modificari)
http://www.bucataras.ro/retete/13691/porc-cu-lamaie.html

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa porc
  • doua fire de cimbru
  • 1 ceapa
  • 5-6 catei usturoi
  • 200 ml apa
  • 1 lamaie
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1/2 ardei rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de porc cu lamaie:

Carnea se portioneaza felii mai grosute,le ungem cu mustar , apoi le asezonam pe toate partile si le punem intr-un vas yenna.

Ceapa si usturoiul le curatim si le taiem felii subtiri ce le presaram in vas peste carne. Adaugam felii de ardei rosu.

Zeama de la lamaie o amestecam cu apa si o rasturnam peste carne, adaugand si cimbrul.

Cuptorul este dinainte incalzit la 180 C . Introducem carnea in cuptor si o lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti.

Cu 5 minute inainte de a fi gata adaugam coaja rasa de lamaie peste carne si dam iar la cuptor.

Servim friptura cu cartofi , orez sau mamaliguta, alaturi de o salata.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

02.12.2010, 13:17

Printzu 1

03.12.2010, 15:37

arata bine ....ce sa zic ... putina estetica daca mai era .... probabil arata mult mai bine ... la gust... no comment

28_andreea 1

04.12.2010, 16:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Limba cu masline