FILE DE PORC CU PORTOCALE

de Roda in Porc, 6 Iun 2009 | 1525 vizualizari

 

Combinati fructe, condimente, carne, vin si legume si obtineti oricand o masa de neuitat.

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de porc pentru friptura,
  • 1 lingura miere,
  • 1 lingura rozmarin proaspat,
  • 2 linguri otet de mere,
  • sare,
  • piper,
  • 4 portocale,
  • 2 linguri ulei,
  • 1/2 cana vin alb ;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FILE DE PORC CU PORTOCALE:

1.Se combina mierea cu rozmarinul tocat,sarea ,piperul si cu otetul intr-un castron.Se adauga fileurile de porc si se tin la frigider 30 de minute.


Se rade coaja de la portocale si se opareste cu apa clocotita.Se taie 2 portocale felii ,iar de la celelalte se stoarce sucul.


3.Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, se adauga fileurile de porc ,se presara cu coaja de portocale si se lasa sa se rumeneasca cca. 5 minute pe fiecare parte.Se pun feliile de portocale peste fileuri si se mai lasa 4-5 minute.Se scot din tigaie si se pastreaza la cald.Se toarna in tigaie marinata,vinul si sucul de lamaie , se amesteca pana scade sosul.Se toarna sosul peste fileuri si feliile de portocale.Se insoteste de un vin alb sec si garnitura dupa plac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "FILE DE PORC CU PORTOCALE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec marmorat
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor