File de Tilapia în crustă de cartofi

de Bunica in Peste, 6 Mai 2015 | 952 vizualizari

 

Tilapia este un peste oceanic slab și foarte bun la gust. Așa că l-am executat îmbrăcat.......... să nu-i fie frig;)

 

INGREDIENTE

  • 1 file peste tilapia
  • 2 cartofi
  • 2 linguri sâmburi de semințe de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • 20 g unt
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de Tilapia în crustă de cartofi:

Cartofii se curăță, spală si se pun la fiert.


Când au fiert îi facem un piure în care punem semințele de floarea soarelui și untul.


Peștele spalat, uscat cu șervețele absorbante, se sărează, piperează și se trece prin făină.


Îmbracă pestele în cartofi si prăjește în uleiul încins până se rumenește pe ambele părți.


Servește cu salată sau piure de spanac - ca mine;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de Tilapia în crustă de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

anca_rm 1

07.05.2015, 09:03

interesant

Sim0na 1

08.05.2015, 08:54

Ligia Bxl 1

25.04.2016, 15:05

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste proaspat la dry cooker