Macrou prăjit în unt

de elucubratiiculinare in Peste, 24 Ian 2013 | 2401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc macrou mare ( aprox. 500 g),
  • 1/2 linguriță sare,
  • 1/2 linguriță praf de usturoi,
  • 1/2 linguriță piper alb,
  • 1/2 linguriță piper negru,
  • 1 linguriță boia de ardei,
  • 1 lingură măghiran uscat,
  • 1 lingură mărar proaspăt,
  • 50 g unt.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prăjit în unt:

Începem cu pregătirea peștelui. Înlăturăm capul și coada. Se taie pe burtă și eliminăm intestinele. Se spală bine, apoi se taie în două pe lungime, se scoate șira și toate oasele. Se spală din nou și se usucă cu un prosop de bucătărie.


Într-un castron amestecăm sarea, piperul, boiaua, praful de usturoi, mărarul tocat mărunt și măghiranul. Se amestecă bine. Se presară fileurile de macrou pe ambele fețe cu amestecul de condimente. Încingem un wok și punem untul să se topească. Când s-a topit complet untul, punem fileurile de macrou în wok și prăjim câte 1 minut pe fiecare parte. Dacă se dorește un pic mai crocant, repetăm prăjirea pe ambele părți ( în funcție de puterea focului).


Servim imediat cu garnitura preferată. Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prăjit în unt" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

24.01.2013, 21:08

Andreea Caroline 1

25.01.2013, 00:50

Lau 1

25.01.2013, 11:03

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sprot prajit