Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor

de Rocsi in Porc, 3 Aug 2011 | 3300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de muschi de porc
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor:

Fileurile de muschi le spalam si le tamponam cu niste servete de bucatarie.


luam o tava si punem in ea hartie de copt.


asezam fileurile in tava.


acestea le condimentam cu sare si piper pe ambele parti.


curatam usturoiul ,il tocam si il punem pe carne.


turnam si sucul de rosii,uniform.


deasupra punem foile de dafin rupte bucatele ,si felioare de unt.


dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita circa 40 de minute.


daca scade sucul de rosii si mai e nevoie de zeama,picurati putina apa .


mararul il spalam bine ,ii indepartam cozile si il tocam.


dupa ce am tinut fileurile 40 de minute in cuptor,scoatem tava si presaram mararul ,si mai dam circa 10min la cuptor.


apoi le scoatem,asezam pe o farfurioara si servim.


merge de minune cu un pahar de vin rosu,pentru cei care consuma si le place!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

05.08.2011, 10:46

da de unde corina am in congelator ,asa ca iti pot prepara
- joly

DIANA B 1

05.08.2011, 11:08

,
cu pozele tale m-am pus pe-un salivaaat ................ vinul il las Diacontei

Rocsi 1

05.08.2011, 18:23

hai nu saliva ca iti fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tochitura din carne de porc