Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor

de Rocsi in Porc, 3 Aug 2011 | 4842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de muschi de porc
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor:

Fileurile  de muschi le spalam si le tamponam cu niste servete de bucatarie.

luam o tava si punem in ea hartie de copt.

asezam fileurile in tava.

acestea le condimentam cu sare si piper pe ambele parti.

curatam usturoiul ,il tocam si il punem pe carne.

turnam si sucul de rosii,uniform.

deasupra punem foile de dafin rupte bucatele ,si felioare de unt.

dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita circa 40 de minute.

daca scade sucul de rosii si mai e nevoie de zeama,picurati putina apa .

mararul il spalam bine ,ii indepartam cozile si il tocam.

dupa ce am tinut fileurile 40 de minute in cuptor,scoatem tava si presaram mararul ,si mai dam circa 10min  la cuptor.

apoi le scoatem,asezam pe o farfurioara si servim.

merge de minune cu un pahar de vin rosu,pentru cei care consuma si le place!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

05.08.2011, 10:46

da de unde corina am in congelator ,asa ca iti pot prepara
- joly

DIANA B 1

05.08.2011, 11:08

,
cu pozele tale m-am pus pe-un salivaaat ................ vinul il las Diacontei

Rocsi 1

05.08.2011, 18:23

hai nu saliva ca iti fac

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura din carne de porc