Fillet bites in sos de caramel picant

de Satisfyyourcravings in Pui, 6 Mai 2014 | 2464 vizualizari

 

Bucati de piept de pui in sos lipicios de zahar ars, usor picant

 

INGREDIENTE

Pentru fillet bites:

  • 600 grame piept de pui, fara piele si os, taiat cuburi
  • 2 oua
  • sare/piper
  • 3 linguri de ulei
  • 1 cana faina

Pentru sosul de caramel:

  • 1/2 cana sos picant
  • 1/2 cana zahar brun
  • 2 lingurite vin din orez
  • 1 lingura apa

Pentru servit:

  • orez gatit
  • rondele de ceapa verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fillet bites in sos de caramel picant:

Pieptul de pui se acopera cu sare si piper, se pune intr-o punga, se adauga faina, se inchide punga si se agita pana cand bucatile sunt complet acoperite de faina.


Ouale se bat ca pentru omleta.


Intr-o tigaie se incalzeste uleiul. Se ia fiecare bucata de pui, se da prin ou, apoi se prajeste pe toate partiele pana devine aurie. Se aseaza pe o tava potrivita pentru cuptor.


Intr-un bol se amesteca sosul picant cu apa, zaharul si vinul din orez. Se toarna sosul in tava, astfel incat toate bucatile sa fie acoperite de acesta.


Se gatesc la 160 de grade pentru 15 minute, se intorc si se mai gatesc 7.


Se servesc cu orez si rondele de ceapa verde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fillet bites in sos de caramel picant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Pushaa 1

07.05.2014, 13:19

interesant!

laura_n 1

07.05.2014, 15:18

m-ai cucerit cu preparatul asta!

simona72 1

07.05.2014, 19:28

Super!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui