Fleica de porc prajita in ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Bucataras Medi in Porc, 15 Oct 2010 | 21459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g felica de porc
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica de porc prajita in ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi:

Se spala carnea de porc , se taie cubulete mai mari si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Incingem ulei intr-un ceaun si punem carnea la prajit.Cand carnea este bine rumenita si facuta pe ambele parti se scoate din ceaun , se aseaza pe un prosop absorbant si mai apoi pe un platou.Am servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi........de fapt eu am gustat iar George a mancat pe saturate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica de porc prajita in ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (67)

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 17:59

Lia, buna rau .............

Mitinita 1

20.10.2010, 22:32

si eu care credeam ca se tine mult carnea cand e facuta la ceaun, Nu stiu de ce dar numai cand da frigul imi e pofta de mujdei...bate iarna la usa si hop si eu la usturoi. arata super bine!

elena1988 1

01.02.2011, 12:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
pulpa de porc in foi de varza acra