Floare cu ciuperci si cascaval afumat

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2014 | 5066 vizualizari

 

Super rapid si gustos, un aperitiv delicios!

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat foietaj
  • 100 gr cascaval afumat Delaco suplu
  • 3 ciuperci champignion mari
  • 3 fire de usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • fulgi de ardei iute
  • un ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floare cu ciuperci si cascaval afumat:

Aluatul de foietaj dezghetat se intinde usor cu sucitorul si se presara cu cascaval Delaco afumat, din cel suplu. Ciupercile taiate si curatate se taie felii si se soteaza in ulei de masline alaturi de usturoiul verde taiat rondele fine. Se presara cu sare, piper si fulgi de ardei iute. Cand s-au inmuiat ciupercile se opreste focul si se rastoarna amestecul peste foaia de aluat si cascaval afumat. Se ruleaza cu grija si se cresteaza din loc in loc, cam la 1 cm distanta. Se muta cu grija aluatul in tava de copt tapetata cu hartie de copt si se aseaza intr-un cerc, despartind usor aluatul acolo unde l-am crestat, pana se obtine o floare. Se unge tarta cu oul batut si se mai rade putin cascaval deasupra.


Se coace in cuptorul incins la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Floare cu ciuperci si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

28.04.2014, 20:44

Imi cam placeeee

RuxyRux 1

28.04.2014, 22:16

Simplu si gustos!

Lavinia 1

29.04.2014, 09:50

bunaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

10381 puncte

mirela0911

10218 puncte

MotanLaOale

8206 puncte

Lau

Lau 9

7251 puncte

Rocsi

4412 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi pufoase cu lingura
  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu mere

de RuxyRux 9

ieri la 22:39

Chiftele de pui cu dovleac copt

de Lau 9

ieri la 20:52

SHAKSUKA

ieri la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Traistute si pernute cu Miez de Lapte