Flori de ciocolata

de angyb in Dulciuri, 19 Ian 2012 | 8234 vizualizari

 

Trebuie sa pregatesc un tort pentru o petrecere surpriza asa ca azi am pregatit florile de ciocolata .O sa soseasca si tortul.

 

INGREDIENTE

  • 100g ciocolata alba
  • 1 lingura de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de ciocolata:

Topiti ciocolata pe baie de abur .Cand este topita luati de pe foc si adaugati mierea ,amestecati bine pana cand se va desprinde de pe oala.


Puneti ciocolata intr-o folie alimentara si lasati-o la frigider cel putin 24 de ore.


Intindeti ciocolata intr-o folie de plastic astfel nu se lipeste si apoi taiati formele petalelor, apoi formati trandafiri.


Cum mi-a mai ramas ciocolata dupa ce am facut florile am facut si frunze si niste pahare de sampanie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

angyb 1

23.01.2012, 13:54

ina

Aurelia 07_07 1

26.08.2012, 19:19

O adevarata arta

angyb 1

27.08.2012, 12:53

Multumesc ica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu gem de capsuni