Floricele cu mac

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2012 | 1085 vizualizari

 

Dupa dulce trebuie si ceva sarat, ca sa mearga vinul sau berea, dupa gustul fiecaruia :D.

 

INGREDIENTE

  • faina 500 g.
  • 1 ou intreg
  • 1 albus
  • margarina 250 g/
  • smantana grasime 12%- 3 linguri
  • drojdie uscata 3 lingurite
  • sare 2 lingurite
  • lapte cald degresat 3 linguri
  • seminte de mac
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele cu mac:

Se cerne faina in vasul de la masina de paine, se adauga laptele cald, ouale, smantana, drojdia, margarina si se programeaza "masinaria" la programul de aluat. Dupa cca. 90 de minute se scoate aluatul, se pune pe masa de lucru presarata cu faina, sa intinde cu "sucitorul" si se taie in forme diferite, care se ung cu albus de ou, se presara cu seminte de mac si un praf de sare. Se aseaza formele obtinute intr-o tava tapetata cu floie de pregament si se coc ]n cuptorul preincalzit cca. 20-30 de minute pana e rumenesc frumos deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele cu mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

iri_iri 1

29.01.2012, 11:37

Panacris 1

29.01.2012, 20:34

Va poftesc la masa!!!

Panacris 1

29.01.2012, 20:35

Onesta, sincer nici nu-ti dai seama ca mananci caracatita, cea din consevra e tocata si are gust de peste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu