Floricele dulci

de claudiaO in Dulciuri, 3 Feb 2014 | 1025 vizualizari

 

Cui nu ii place sa rontaie ceva cand sta acasa? Asa am patit si eu in week end...as fi rontait ceva ...dar ce ? parca vreoiam ceva dulce ...dar sa rontaie...
Mi-am amintit ca am vazut la un moment dat o reteta de floricele dulci ...cu caramel...si asta am facut...de 2 ori in aceeasi zi ....ca deh... nu ne-au ajuns :))

 

INGREDIENTE

  • floricele de porumb - eu am avut sarate la punga pt microunde -1 punga
  • zahar tos - cca 200 gr
  • unt 50 gr
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele dulci:

Am introdus punga in cuptorul cu microunde si intre timp am pus zaharul intr=o cratita sa se caramelizeze. Cand a devenit auriu, pumen untul si amestecam bine sa se omogenizeze.Intre timp avem grija sa scoatem floricele gata facute (stau max 3 min in cuptor).Oprim focul la caramel si rasturnam floricele - amestecam bine bine ca sa se lipeasca cat mai bine caramelul de floricele.


Le rasturnam pe o foaie de hartie ce copt si incepem sa dezlipim floricele - ele initial raman ghemotoace.


Dupa ce s-au separat se mananca cu pofta!


Credeti-ma! dispar intr-o clipa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

claudiaO 1

04.02.2014, 08:33

deyutzky 1

04.02.2014, 17:05

cristi_reby 1

04.02.2014, 22:28

mmm eu le faceam simple o sa incerc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08