Focaccia

de Retete_Haplea in Piine, 6 Mai 2015 | 831 vizualizari

 

Ce e bun rezistă-n timp.
Exemplu: focaccia.
Se poate să fi fost adusă
De romani în Dacia?

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina,
  • 1 pliculet drojdie uscata,
  • 1 lingurita de sare,
  • 250 ml apa calda,
  • 80 ml ulei de masline,
  • optional cateva masline feliate,
  • sare de mare
  •  rozmarin (pentru presarat deasupra).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia:

Amestecam ingredientele si framantam circa 10 minute pana obtinem o coca


Modelam si intindem coca pana obtinem un rotund cu diametru de aproximativ 30 cm.


O asezam in tava acoperita cu foaie de copt


Lasam la crescut la caldura aproximativ 30 minute


Formam mici gauri in care adaugam rondele de masline si presaram rozmarin. Dam la cuptorul bine incins si lasam 25 minute la 200 grade.


Scoatem de la cuptor, adaugam sare de mare si turnam putin ulei de masline.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

06.05.2015, 13:15

Rocsi 1

06.05.2015, 21:31

Buna!

Sim0na 1

08.05.2015, 09:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu roşii