Focaccia cu masline, cascaval si parmezan

de Valclaudia in Piine, 9 Iul 2017 | 2483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina alba
  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar tos
  • sare de mare dupa gust
  • 4 linguri ulei de masline
  • masline
  • cascaval
  • parmezan
  • seminte de in
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu masline, cascaval si parmezan:

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul, adaugam apa calduta.


Punem faina, amestecam si la final, picuram uleiul.


Lasam aluatul la dospit cca. 30 minute.


Preincalzim cuptorul la 180 grade C.


Framantam usor aluatul dospit cu mana sa iasa aerul, ungem tava cu ulei de masline, apoi intindem aluatul cu palmele in tava.


Asezam din loc in loc, masline si bucatele de cascaval si presaram pe intreaga suprafata parmezan ras si seminte de in.


Dam tava la cuptor, pentru 25-30 minute.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu masline, cascaval si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

miki_a 1

11.07.2017, 00:38

Yammi!

Catalina L 1

14.07.2017, 16:05

Rahela Velicu 1

16.07.2017, 09:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

4820 puncte

Constelatialeu

4527 puncte

Rocsi

4198 puncte

 Adi

3629 puncte

Panacris

2911 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu roşii