Focaccia cu masline si usturoi

de Dya Daniela Andrei in Piine, 2 Apr 2014 | 1390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba de grau
  • 250 ml apa calduta
  • 25 gr drojdie
  • 100 gr masline
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 lingurite cu ulei de masline
  • condimente dupa gust: sare, busuioc, chilli si rozmarin

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu masline si usturoi:

Cernem faina intr-un bol, adaugam drojdia si apa care trebuie sa fie calduta. Condimentam dupa gust cu sare, busuioc, chilli si rozmarin, amestecam ingredientele si framantam aluatul pana devine omogen.


Intindem apoi o foaie, in functie de dimensiunea dorita, o asezam in tava de aragaz (eu i-am facut mici adancituri cu furculita) si o lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul. O ungem apoi cu usturoi (maruntit bine si pasat cu cele 2 lingurite cu ulei de masline) si asezam maslinele (intregi sau feliate). Introducem tava la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste frumos.


O servim, calda sau rece. Este la fel de gustoasa! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu masline si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Dya Daniela Andrei 1

03.04.2014, 15:17

Micutza Luana 1

03.04.2014, 15:25

tare buna

Dya Daniela Andrei 1

03.04.2014, 22:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu masline, cascaval si parmezan