Foi Lica umplute cu crema Panacris

de Panacris in Prajituri, 3 Iun 2012 | 2999 vizualizari

 

Din banalele foi de napolitane (Foi Lica, inainte de '89!), am creat un dulce special!

 

INGREDIENTE

  • foi de napolitane 4 bucati
  • biscuiti Digestiv 400g.,
  • rahat colorat 250 g.,
  • unt 250 g.,
  • cacao neagra 50 g.,
  • nuca de cocos razuita 100g.,
  • dulceata de afine 100 g.,
  • budinca de capsuni Dr. Oetker, 1 plic
  • zahar tos 6 linguri,
  • lapte 800 ml.,
  • zahat vanilinat 2 plicuri,
  • glazura de ciocolata dr. Oetker, 1 plic
  • bomboane colorate ptr ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi Lica umplute cu crema Panacris:

Bundinca de capsuni se pregateste cf. instructiunilor de pe ambalaj. Biscuitii si rahatul colorat se da prin razatoarea Moulinex sau masina de tocat carne. La acest amestec se adauga untul moale, cacaua, zaharul vanilinat, nuca de cocos si budinca rece, amestecandu/se pana se omogenizeaza toate ingredientele. Foile de napolitane se umplu cu crema obtinuta, se acopera cu o foaie de pergament, se pune o greutate deasupra si se lasa la rece pana a doua zi. Se prepara glazura cf. instructiunilor, se intinde pe prajitura, apoi se orneaza cu ornamente colorate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi Lica umplute cu crema Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

iri_iri 1

04.06.2012, 23:07

crezi ca mi-a mai ramas si mie o bucatica

mena29 1

05.06.2012, 11:18

Iau si eu vreo doua!

babi5 1

25.06.2013, 14:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu crema de ciocolata