Foietaj cu magiun de prune

de Panacris in Prajituri, 4 Apr 2012 | 2248 vizualizari

 

Un dulce rapid si gustos, la indemana oricui!

 

INGREDIENTE

  • foietaj 1 pachet
  • magiun de prune
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu magiun de prune:

Foietajul se dezgheata, atentie, nu se intinde, se lasa exact cum se dezgheata, se taie patratele.


Pe fiecare patratel se pune o lingura de magiun de prune, optional cate un miez de nuca, se pliaza ca o foaie pe jumatate. Se introduce tava in cuptorul preincins, la 250 grade cca. 10 minute apoi se reduce temperatura la 180 de grade si se lasa inca 10 minute.


Se pudreaza cand se racesc cu zahar vanilinat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu magiun de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

COMENTARII (15)

Cris2711 1

05.04.2012, 00:46

100% pe gustul meu

Panacris 1

05.04.2012, 08:38

Multumesc de aprecieri!

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 11:29

bun,bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08