Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dintr-un pachet de foietaj si cateva nuci am facut un desert rapid .
Am intins foietajul si am impartit fiecare foaie in doua astfel incat au rezultat 4 foi. Separat intr-un castron am pus nuca, stafidele, cacaua si mierea si le-am amestecat. Am intins aceasta compozitie peste foi si le-am rulat. Apoi am taiat ruladele obtinute si le-am dat la cuptor pentru 20 min. Intrucat mi-a mai ramas o foaie si intr-un castron aveam niste mere rase, am intins merele peste foaie (dar nu inainte de a presara niste gris.....pentru a nu se inmuia foaia)si apoi peste mere am presarat putin zahar si am rulat.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult