Foietaje cu somon

de cristina1985 in Somon, 16 Ian 2018 | 938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cam 50-100 g mozzarella
  • 100 g telemea (sau mai putina)
  • 450 g aluat foietaj
  • 1 ou
  • 300 g somon
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaje cu somon:

Telemeaua se rade fin, iar mozzarella pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pastreaza in frigider, pana este gata pestele. Aluatul se decongeleaza.


Pestele se fierbe in apa, intr-o tigaie sau se prajeste (eu am facut mai dietetic, pentru ca aluatul este deja gras). Se pune sare si se tine la foc mic, cam 15-20 minute, depinde de aragaz. Se taie cu cutitul, in bucati mai mici. Aveti grija sa scoateti oasele.


Se taie aluatul in 6 bucati, se asaza telemeaua rasa, bucati de somon, mozzarella si se indoaie pe jumatate. Se preseaza marginile cu furculita si se ung cu ou. Se coc in cuptorul preincalzit, la temperatura de 200 grade Celsius, pana sunt gata (cam 20 minute). Au iesit 6 bucati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaje cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rahela Velicu 1

16.01.2018, 22:39

Rocsi 1

18.01.2018, 19:37

cristina1985 1

18.01.2018, 20:29

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon si dorada marinate pe pat de sare la cuptor