Franzela

de Tania in Piine, 26 Mar 2010 | 1955 vizualizari

 

usor de facut si bun mai ales cind e calda :-D

 

INGREDIENTE

  • 300 grame de cartofi fierti
  • 1 kg de faina
  • 300 ml de apa calduta
  • 200 ml de ulei
  • 20 gr de drojdie
  • 1 lingura de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela:

Cartofii fierti se razalesc si se amesteca cu faina, drojdia se dezolva in apa sa adaoga sarea si uleiul. Se framinta din tot o coca daca e nevoie se inmoaie miinile in ulei si se framinta pina ramine curat vasul. Se astupa vasul si se lasa sa creasca 30 min pina aluatul se dubleaza. Se pune in forme si se mai lasa 15 minute la crescut intretimp incalzim cuptorul la 200ºC . Se pune Franzelele la copt pina se rumeneste bine se scot se acopera si se tin la cald pina se racesc.



POFTA BUNA

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

04.04.2010, 14:13

felicitari arata foarte bine

Tania 1

04.04.2010, 23:50

Si gustoasa, ideia cu floarea am luat-o de la tine Nadina sper sa nu te superi dar mi-a placut mult si am vrut sa o probez

Ligia Bxl 1

06.10.2011, 00:04

arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

Desert mere coapte

de Camelya 5

ieri la 18:15

RETETA RECOMANDATA
Paine neagra cu masline