Franzela

de Tania in Piine, 26 Mar 2010 | 1931 vizualizari

 

usor de facut si bun mai ales cind e calda :-D

 

INGREDIENTE

  • 300 grame de cartofi fierti
  • 1 kg de faina
  • 300 ml de apa calduta
  • 200 ml de ulei
  • 20 gr de drojdie
  • 1 lingura de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela:

Cartofii fierti se razalesc si se amesteca cu faina, drojdia se dezolva in apa sa adaoga sarea si uleiul. Se framinta din tot o coca daca e nevoie se inmoaie miinile in ulei si se framinta pina ramine curat vasul. Se astupa vasul si se lasa sa creasca 30 min pina aluatul se dubleaza. Se pune in forme si se mai lasa 15 minute la crescut intretimp incalzim cuptorul la 200ºC . Se pune Franzelele la copt pina se rumeneste bine se scot se acopera si se tin la cald pina se racesc.



POFTA BUNA

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

COMENTARII (3)

nadina73 1

04.04.2010, 14:13

felicitari arata foarte bine

Tania 1

04.04.2010, 23:50

Si gustoasa, ideia cu floarea am luat-o de la tine Nadina sper sa nu te superi dar mi-a placut mult si am vrut sa o probez

Ligia Bxl 1

06.10.2011, 00:04

arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08