Frappe pentru Gaby

de Pasiune pentru bucatarie in Cafea, 6 Sep 2011 | 3289 vizualizari

 

Daca toata lumea i-a oferit cate un cadou culinar,virtual lui Gabitza eu ii daruiesc un Frappe ca sa il savureze dupa masa :)

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 ml apa rece
  • 3 lingurite nes
  • 3 lingurite zahar
  • Cuburi de gheata
  • Cicolata rasa/cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappe pentru Gaby:

Intr-un blender se pun in ordine: apa,laptele si frisca lichida,apoi nesul amestecat cu zaharul. Se porneste blenderul si se amesteca 1-2 minute pana se amesteca totul si se “spumeaza” amestecul


Se serveste cu ciocolata rasa si cuburi de gheata alaturi de un trandafir cu petale catifelate J

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frappe pentru Gaby" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adry88 1

08.09.2011, 10:17

tare bun

Pasiune pentru bucatarie 1

08.09.2011, 11:05

Gaby speram ca ti-am facut ziua mai frumoasa decat te asteptai sa fie
e pentru toata lumea ca se face in 3 minute deci va astept cu drag

MotanLaOale 1

08.09.2011, 14:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cafea traditionala din Bahrain