Friganele cu iaurt

de RuxyRux in Dulciuri, 2 Dec 2010 | 6893 vizualizari

 

Cand eram mica aceste friganele le preferam tot timpul la micul dejun...si mama, dulcea mea mama cum sa nu faca pofta feteli ei iubite?
Nici un copil nu le poate rezista sunt atat de delicioase....

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • ulei palmier pentru prajit( vegetal)
  • o cana mare iaurt( se poate inlocui cu lapte)
  • vanilie
  • zahar
  • paine feliata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu iaurt:

Se bate oul, cu vanilia si cu iaurtul.


Se feliaza painea.


Se incinge ulei vegetal in tigaie si se inmoaie pe rand feliile de paine in compozitie. Se prajesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie pe care se presara zahar.


Sunt yamyyyy bun!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 12:54

si eu nu am mai mancat de mult asa ceva tare bune

RuxyRux 1

21.02.2011, 12:56

Tocmai am facut iaurt de casa proaspat si am sa fac din nou reteta e deliciu total!

delia64 1

01.05.2015, 16:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu piscoturi,visine,iaurt si frisca