Friganele cu mere

de nacularisa in Dulciuri, 13 Apr 2014 | 889 vizualizari

 

Un desert delicios,potrivit si pentru micul dejun

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 1/2 cana lapte,
  • esenta de vanilie,
  • putina scortisoara,
  • mere taiate felii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu mere:

-se taie merele felii subtiri (potrivite) si se calesc cu unt,adaugandu-se ulterior putina apa si zahar dupa gust si putina scortisoara


-4 felii de paine inmuiate in amestecul de lapte+oua+vanilie,se prajesc in unt


-se pun cate 2 felii pe farfurie,pe deasupra felii de mere si se picura foarte putin sos din cel ramas de la mere,pt ca este foarte dulce(am aflat abia dupa ce mi-am pus o portie generoasa de sos ;)) )


-se serveste cat este cald si se poate alatura si o cupa de inghetata de vanilie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

14.04.2014, 08:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase