Frigănele înnobilate!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2013 | 3302 vizualizari

 

Clasicele bundaskenyer alias frigănele, le-am înnobilat cu brânză Brie de la Milkana și mere de vară;) Vă asigur că sunt super gusoase, o super combinație:-*

 

INGREDIENTE

  • pâine veche (de 2-3 zile, fără mucegai:D) cca. 6 felii,
  • ouă 4 bucăți,
  • sare iodată,
  • ulei de floarea soarelui,
  • brânză Brie de la Milkana 1 porție,
  • mere de vară 1-2 bucăți.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigănele înnobilate!:

Ouăle se bat energic cu un praf de sare. Feliile de pâine se trec prin amestecul de ouă, apoi se prăjesc în ulei fierbinte, cca. 2 minute pe fiecare parte. Se scot pe un șervet de bucătărie absorbant. Pe fiecare felie de frigănea se așează câte 2/3 feliuțe de brânză Brie și mere de vară, apoi se dau la cuptor/cuptorul cu microunde cca. 2 minute, la foc mediu;) Se servesc fierbinți cu adaos de gem de merișoare după gustul fiecăruia! Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigănele înnobilate!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Panacris 1

26.07.2013, 07:59

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

babi5 1

21.08.2013, 19:32

katty 1

03.05.2020, 22:37

Arata bine innobilate asa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de branza si somon