Frigarui

de elenita in Dulciuri, 11 Mai 2013 | 838 vizualizari

 

Esti in pana de idei si ai musafiri o rezolvi rapid

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie miez de lapte
  • 1 cutie capsuni
  • 1 tableta ciocolata
  • 1 lingura de lapte
  • bete pentru frigarui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Capsunile au fost spalate si sterse de apa,miezul de lapte scos din cutiuta si lasat putin la scurs,tableta de ciocolata am rupt-o bucatele am pus-o intr-un bol si am dat-o la microunde cu o lingura de lapte pentru un minut jumate.


Cand e gata o scoatem si amestecam usor pana se topesc toate bucatelele,trecem capsunica prin ciocolata, o bagam pe batul de frigarui dupa care bagam si branzica .


Am pus pe un bat trei capsuni si trei bobite de branzica vom continua pana terminam ingredientele.

Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

11.05.2013, 21:12

MotanLaOale 1

11.05.2013, 23:54

babi5 1

12.06.2013, 19:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu malai si miez de lapte