Frigarui ardeiate

de mihaelar63 in Porc, 27 Aug 2013 | 2187 vizualizari

 

Tot gratar si iar gratar la iarba verde se mai satura si lumea , deci o dam pe frigarui .

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de porc proaspata .
  • carnaciori de bere
  • slanina afumata
  • ceapa rosie
  • ardei rosu, verde si galben
  • 6 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita rasa praf de ghimbir
  • 1 lingurita rasa piper negru macinat
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri otet balsamic
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui ardeiate:

Portionati carnea de porc in bucati mici [cam cat doua cutii de chibrituri ] si subtiri.


Preparati cu blendarul un sos din sare . ulei , boia , piper ,. sos de soia , otet balsamic si usturoi .


Amestecati carnea de porc feliata cu amestecul de condimente si dati la rece .


Puteti prepara carne pentru macerare si cu o seara inainte .


Curatati legumele si le portionati cam de marimea carnii .


Feliati la fel si slanina afumata .


Formati frigaruile pe betisoare-tepuse speciale de lemn .


Intercalati carnea si carnaciorii cu ceapa si ardei .


Incepeti si terminati cu slaninuta afumata .[ astfel tepusa nu se va arde]


Prajiti la gratar . Serviti obligatoriu o bere sau un sprit rece .


 

TIPS-URI

1

Merge bine la acest preparat un vin rozee.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui ardeiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (23)

Rocsi 1

27.08.2013, 22:12

Cat de bine arataaaa

Teo 1

28.08.2013, 16:52

frumuseteee...!

Krystyan Trendy 1

28.11.2013, 10:11

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc