Frigărui asortate

de botcrina in Porc, 14 Ian 2012 | 1340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cârnaţ de casă afumat
  • 300 g şuncă de porc afumată
  • 200 g cotlet de porc proaspăt
  • 4 castraveţi muraţi
  • 2 morcovi, 2 cepe
  • sare, piper, delikat
  • 100 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui asortate:

Pregătim toate ingredientele tăindu-le rondele(cârnaţul, castraveţii, morcovii) şi cubuleţe (carnea, ceapa), apoi începem să le aranjăm pe beţişoarele de la frigărui.


După ce terminăm de montat frigăruile, punem peste ele puţină sare, piper şi delikat.


Le aşezăm într-o tavă, în care am pus înainte circa 100 ml ulei.


Le dăm la cuptor, la foc potrivit.


Se pot servi cu garnitură de piure de cartofi, sau cu o altă garnitură.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigărui asortate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

14.01.2012, 18:59

Lau 1

14.01.2012, 19:10

bun

Rocsi 1

14.01.2012, 20:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit si friptura asortata cu bere