sunt simplu de facut,rapide si de efect...
Taiem fructele cubulete si le punem pe frigarui in ce ordine dorim pana umplem batul.
Punem ciocolata la topit cu frisca si o lasam sa se racoreasca putin apoi punem peste frigarui.
Putem da la frigider pana se intareste glazura sau putem servii imediat.
Se pot folosii fructele care ne plac mai mult.
Nu am pus cantitatea pt ca fiecare se orienteaza dupa marimea batului pt frigarui si dupa cate doreste sa faca.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro