Frigarui de iarna la cuptor

de mihaelar63 in Porc, 17 Ian 2010 | 12100 vizualizari

 

Cu gandul la iarba verde ,gratare si frigarui am zis ca n-ar fi rau. Macar frigaruile !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. carne porc
  • 400 gr.piept  curcan
  • 400 gr. carnat afumat [am avut de casa]
  • 200 gr. slanina afumata
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 vanata mica
  • 1 dovlecel mic 
  • 10 cipercute intregi
  • 10 rosii cherry
  • frunze praz
  • 2 linguri mustar[ am pus de dijon cu bobite intregi ]
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri sos soia
  • zeama de la o lamaie
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • seminte marar
  • 4 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de iarna la cuptor:

  1. carnea se spala se feliaza bucati mai mici .
  2. slanina si carnatul se taie bucati .
  3. se curata , spala si feliaza legumele .
  4. usturoiul se curata si se zdrobeste .
  5. se amesteca carnea, slanina , carnatul, legumele cu restul ingredientelor si se lasa 2 ore la rece .
  6. se infing in bete de bambus sau lemn si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt .  tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor , foc mare timp de 30 min.
  7. dupa 30 min se indeparteaza  folia , se lasa sa se rumeneasca , la foc mediu.

TIPS-URI

1

dovlecelul si vanata nu le curatati de coaja , arata mai bine asa .

2

serviti cu salata de cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de iarna la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

placinte cu faina fara gluten

pe 31.05 la 13:24

Reteta de crema de unt si ciocolata

pe 28.05 la 15:55

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc/ Racituri de porc