Frigarui de iarna la cuptor

de mihaelar63 in Porc, 17 Ian 2010 | 10565 vizualizari

 

Cu gandul la iarba verde ,gratare si frigarui am zis ca n-ar fi rau. Macar frigaruile !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. carne porc
  • 400 gr.piept  curcan
  • 400 gr. carnat afumat [am avut de casa]
  • 200 gr. slanina afumata
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 vanata mica
  • 1 dovlecel mic 
  • 10 cipercute intregi
  • 10 rosii cherry
  • frunze praz
  • 2 linguri mustar[ am pus de dijon cu bobite intregi ]
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri sos soia
  • zeama de la o lamaie
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • seminte marar
  • 4 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de iarna la cuptor:


  1. carnea se spala se feliaza bucati mai mici .

  2. slanina si carnatul se taie bucati .

  3. se curata , spala si feliaza legumele .

  4. usturoiul se curata si se zdrobeste .

  5. se amesteca carnea, slanina , carnatul, legumele cu restul ingredientelor si se lasa 2 ore la rece .

  6. se infing in bete de bambus sau lemn si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt . tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor , foc mare timp de 30 min.

  7. dupa 30 min se indeparteaza folia , se lasa sa se rumeneasca , la foc mediu.

 

TIPS-URI

1

dovlecelul si vanata nu le curatati de coaja , arata mai bine asa .

2

serviti cu salata de cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de iarna la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Panacris 1

20.08.2017, 16:48

-Licurici- 1

18.12.2017, 20:44

mihaelar63 1

19.12.2017, 03:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec dungat
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

ieri la 19:57

Spaghete cu chiftele și sos alb

de Meea 4

ieri la 18:56

Desert vafe Tiramisu

de laura_n 6

ieri la 17:55

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi 9

pe 18.09 la 21:24

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata