Pulpa de porc si orez la tuci

de Constelatialeu in Porc, 27 Apr 2014 | 851 vizualizari

 

Din categoria ''cu ce-i mai aburesc si in seara asta'',doar la ce urmeaza m-a dus capul.Mancare rapida si gustoasa,zic eu,voi n-aveti decat sa ma contraziceti,sa vociferati ca e carne,ca pica greu s.a.m.d.eu tot ce-mi place fac...

 

INGREDIENTE

  • 670 g pulpa porc
  • 200 g orez bob lung prefiert
  • 6 fire ceapa verde
  • cca 40 g ''10 legume''de la Knorr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si orez la tuci:

Carnea o spalam,o taiem bucatele si o punem inuleiul incins din tuci,o lasam sa se albeasca pe toate partile,adaugam un praf de sare si-o cana de apa,punem un capac si lasam sa se inabuse ,la foc potrivit.Spre final ridicam capacul si lasam sa se rumeneasca usor.


Pregatim si orezul.taiem ceapa marunt,o punem in tuciulet,adaugam legumele de la Knorr,apoi orezul si acoperim cu apa,lasam sa fiarba la foc domol.Pentru ca bobul de orez este prefiert nu dureaza foarte mult. Se poate servi cu o salata de rosii si castraveti,asta am avut in dotare,sau orice salata doriti.

 

TIPS-URI

1

la orez nu mai adaugam sare ca are suficient de la legumele Knorr,chiar un pic sarat....dar bem apa multa m,ca-i recomandat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si orez la tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

laura_n 1

28.04.2014, 16:23

buna tare mancarea facuta la tuci si eu am unul

Andreea Caroline 1

28.04.2014, 17:46

Delicioasa mancarea ta

Lavinia 1

29.04.2014, 09:55

ce buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pranz corean cu orez amestecat,coaste pe gratar,garnituri si salate picante