Pulpa de porc si orez la tuci

de Constelatialeu in Porc, 27 Apr 2014 | 749 vizualizari

 

Din categoria ''cu ce-i mai aburesc si in seara asta'',doar la ce urmeaza m-a dus capul.Mancare rapida si gustoasa,zic eu,voi n-aveti decat sa ma contraziceti,sa vociferati ca e carne,ca pica greu s.a.m.d.eu tot ce-mi place fac...

 

INGREDIENTE

  • 670 g pulpa porc
  • 200 g orez bob lung prefiert
  • 6 fire ceapa verde
  • cca 40 g ''10 legume''de la Knorr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si orez la tuci:

Carnea o spalam,o taiem bucatele si o punem inuleiul incins din tuci,o lasam sa se albeasca pe toate partile,adaugam un praf de sare si-o cana de apa,punem un capac si lasam sa se inabuse ,la foc potrivit.Spre final ridicam capacul si lasam sa se rumeneasca usor.

Pregatim si orezul.taiem ceapa marunt,o punem in tuciulet,adaugam legumele de la Knorr,apoi orezul si acoperim cu apa,lasam sa fiarba la foc domol.Pentru ca bobul de orez este prefiert nu dureaza foarte mult. Se poate servi cu o salata de rosii si castraveti,asta am avut in dotare,sau orice salata doriti.

 

TIPS-URI

1

la orez nu mai adaugam sare ca are suficient de la legumele Knorr,chiar un pic sarat....dar bem apa multa m,ca-i recomandat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si orez la tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pulpa de porc si orez la tuci-0
Pulpa de porc si orez la tuci-1
Pulpa de porc si orez la tuci-2
Pulpa de porc si orez la tuci-3
Pulpa de porc si orez la tuci-4
Pulpa de porc si orez la tuci-5
Pulpa de porc si orez la tuci-6
Pulpa de porc si orez la tuci-7

COMENTARII (26)

laura_n

laura_n 1

28.04.2014, 16:23

buna tare mancarea facuta la tuci si eu am unul

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

28.04.2014, 17:46

Delicioasa mancarea ta

 Lavinia

Lavinia 1

29.04.2014, 09:55

ce buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03