Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes in Porc, 22 Ian 2022 | 7752 vizualizari

 

Foarte gustos si un aspect deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc Muschiulet de porc
  • 200 gr Bacon felii subtiri
  • 20 ml Ulei de masline
  • dupa gust Sare
  • dupa gust piper macinat
  • dupa gust cimbru uscat
  • Garnitura de legume:
  • 2 buc cartof dulce
  • 1 buc brocoli
  • 12 buc baby morcovi
  • 8 buc baby corn din conserva
  • 100 gr Unt
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet cu bacon si garnitura de legume:

Muschiuletul de porc se taie in doua pentru a obtine patru bucati egale.Se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare,piper,praf de cimbru dupa gust si se lasa la rece circa doua ore.

Se inveleste muschiuletul de porc cu felii subtiri de bacon,se pune intr-o tava tapetata cu hartie de cop si deasupra se pune o folie de aluminiu.

Se introduce tava cu muschiuletul de porc la cuptor.Dupa 20 de minute se inlatura folia de aluminiu si se mai lasa la copt circa 25 minute pana se patrunde bine carnea.

Cartofii dulci se curata se taie in forma de betisoare si se prajesc in ulei pana devin putin crocanti si se scot pe o hartie pergament pentru a se elimina din surplusul de ulei.

Baby morcovii si brocoli rupt in buchetele se scufunda circa 2-3 minute in apa fierbinte apoi se scot si de prajesc in unt circa 3-4 minute.

Se pune muschiuletul de porc pe farfurie si langa se aranjeaza legumele,eu am adaugat si cate doua bucati de baby porumb in loc de muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet cu bacon si garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat