Frigarui de porc

de Constelatialeu in Porc, 21 Ian 2013 | 2227 vizualizari

 

Carnea de porc,in toate formele ei,e ''leguma'' mea preferata.ne palce sa iesim cat mai des la gratar,iar de la gratar nu lipsesc frigaruile

Imaginile pe care le postez sunt de la diverse gratarele,dar ca ''actori principali'' sunt nelipsitele frigarui.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne macra (eu prefer si cu un pic de grasimuta)
  • 3-4 rosii portivite
  • 3-4 cepe
  • 1-2 ardei gras galben si rosu
  • condimente
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc:

Se taie carnea cubulete potrivite.Ceapa se curata si se taie in 4,apoi se desprind 1-2 foite.Rosiile la fel se taie in 6,depinde si cat de mari sunt.Ardeiul se taie in bucatele potrivite.


Asamblare:


Pe bete speciale de frigarui se pun alternativ,carne,ceapa,ardei ,rosiepana umplem frigaruia.Se condimenteaza cu amestec de sare,piper si cimbru si se aseaza pe gratatul incins.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 10:14

Panacris 1

08.12.2013, 10:47

-Licurici- 1

30.06.2015, 09:25

Si mie imi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din pulpa de porc , cu garnitura de cartofi prajiti