Frigarui de porc la cuptor.

de adinaciosescu in Mancaruri cu carne, 31 Iul 2011 | 20764 vizualizari

 

Cum vremea a fost destul de nefavorabila cu noi...si cum am avut o pofta de frigarui,m-am hotarat sa le fac,la tava,in cuptorul electric.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne de porc,poate fi si de lucru
  • cateva rosii(mie imi plac cele cherry)
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe(mie imi place cea rosie)
  • 200-250 grame de ciuperci(de data asta eu am sarit peste ele)
  • 200 grame de slanina(sau bacon)
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
  • 1 pahar de vin alb.
  • bineinteles,frigaruile ca atare,lasate in apa rece la inmuiat,daca sunt de bambus.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc la cuptor.:

Tai carnea bucatele,cuburi,pui condimentele si 2 linguri de ulei,si le lasi la rece sa se macereze putin.

Legumele le tai cuburi,bucati,la fel si slaninuta.Eu am folosit o carnita de vanat,care este mai üscata:deci am folosit slanina.

Se monteaza frigaruia:ceapa-slanina-carne-rosie-ciuperca-ardei...

Se aseaza in tava unsa cu ulei,se adauga vinul si se dau la cuptor la foc mic.,pret de 20 de minute,dupa care se intorc si se mai lasa 20 de minute.

Apoi dai focul la mare si le mai lasi 10 minute.

Se servesc cu cartofi prajiti si facultativ sos de usturoi

TIPS-URI

1

Poti folosi orice iti trece prin cap sau...ai prin frigider.

2

eu aici am portie dubla,caci suntem multi....:d

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc la cuptor." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adinaciosescu 1

01.08.2011, 15:31

Asa e Rocsi,dar trebuie si femeile sa fie prin preajma...

Bunica 1

01.08.2011, 15:57

Ce frumos le-ai aranjat !

adry88 1

04.08.2011, 11:20

ce bunatati

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute moldovenesti in cuib