Pieptul de pui se spala bine, apoi se taie in bucati potrivite si se condimenteaza cu sare si piper.
Albusul se bate cu un praf de sare, apoi se adauga din bucatile de pui.
Fisticul se marunteste cu cutitul si se trec prin el bucatile de pui cu albus.
Rosiile taie in bucatele potrivite, apoi se pun pe betele pentru frigarui impreuna cu bucatile de pui. (pui cu fistic-rosie-pui simplu-rosie-pui cu fistic)
Se tin pe gratar cam 2 min pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
1
Pentru un plus de savoare, pieptul de pui se poate stropi cu zeama de lamaie sau se poate face picant.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro