Frigarui de pui cu fistic

de -Licurici- in Pui, 14 Iun 2015 | 499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 100 g fistic
  • 1 albus de ou
  • 1 rosie
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu fistic:

Pieptul de pui se spala bine, apoi se taie in bucati potrivite si se condimenteaza cu sare si piper.


Albusul se bate cu un praf de sare, apoi se adauga din bucatile de pui.


Fisticul se marunteste cu cutitul si se trec prin el bucatile de pui cu albus.


Rosiile taie in bucatele potrivite, apoi se pun pe betele pentru frigarui impreuna cu bucatile de pui. (pui cu fistic-rosie-pui simplu-rosie-pui cu fistic)


Se tin pe gratar cam 2 min pe fiecare parte sau pana se rumenesc.

 

TIPS-URI

1

Pentru un plus de savoare, pieptul de pui se poate stropi cu zeama de lamaie sau se poate face picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

16.06.2015, 10:34

Foarte faina reteta Buna idee chiar nu mai stiam ce sa prepar .

-Licurici- 1

16.06.2015, 11:04

Bya Ralu 1

18.06.2015, 11:07

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui cu ciuperci