Frigarui de pui cu pachetele de vinete

de Julie in Pui, 28 Aug 2010 | 3256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • zeama de la 1 lamaie
  • 4-5 linguri ulei
  • sare, piper
  • 1 vanata

Pentru pachetele:

  • 2 rosii
  • sare, piper,
  • zeama de lamaie

Pentru sos de rosii:

  • 2 rosii coapte,
  • 2 catei de usturoi,
  •  2 linguri ulei,
  • busuioc, sare,piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu pachetele de vinete:

Frigarui:

Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza si se taie in fasii subtiri.

Se amesteca zeama de lamaie cu ulei sare , piper.

Se pun fasiile de pui in acest amestec si se lasa la marinat 2 ore.

Se infig apoi pe bete de frigarui si se frig pe grill sau gratar.



Pachetele cu vinete:

Vanata se spala si se taie felii subtiri pe lungime, care se stropesc imediat cu zeama de lamaie sa nu se oxideze , si se presara cu sare. Rosiile se taie rondele, se condimenteaza cu sare si piper. Se fac pachetele din fasii de vanata si cate doua rondele de rosie apoi se prind cu scobitori. Se stropesc cu ulei si se frig pe gratar sau grill, pana se rumenesc frumos pe toate partile.



Sos de rosii:


Se decojesc rosiile coapte , se taie in cuburi mici , se amesteca cu usturoiul

zdrobit si uleiul , se condimenteaza cu sare, piper dupa gust si se aromatizeaza cu busuioc maruntit.



Frigaruile de pui se servesc fierbinti alaturi de pachetelele de vinete

si stropite cu sosul de rosii coapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu pachetele de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Julie 1

29.08.2010, 15:38

Nadina,Corina,multumesc frumos!

mena29 1

30.08.2010, 09:03

Ce frumoase si bune

elena1988 1

22.03.2011, 18:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu sos de mozzarella