Frigarui de pui "Fancy"

de MyFancyCake in Pui, 7 Sep 2011 | 2046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 1 iaurt,
  • ulei de masline,
  • usturoi,
  • sos Worcestershire,
  • condimente pentru souvlaki,
  • sare, piper,
  • rosii,
  • ceapa rosie,
  • ciuperci champignon brune
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui "Fancy":

Taiem pieptul de pui in cubulete. Zdrobim usturoiul cu sare, apoi adaugam condimentele, uleiul de masline, sosul Worcestershire si iaurtul. Lasam carnea de pui la marinat in acest sos cel putin 3 ore (ideal de pe o zi pe alta).Taiem rosiile cubulete si ceapa rosie felii.Legumele le presaram cu sare si piper, dupa gust.Alternam bucatele de carne cu legumele pe bete de bambus si le punem pe gratarul incins (fara adaos de ulei).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui "Fancy"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

mimmi 1

08.09.2011, 10:48

Mihaela11_jo 1

08.09.2011, 11:29

Foarte bune
Eu nu pun sare pe carne, decat inainte de a o frige: ramane mai frageda in acest fel.

kamy 1

09.09.2011, 17:15

am vazut si eu pe...tv paprika...reteta asta super bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08