Taiem pieptul de pui in cubulete. Zdrobim usturoiul cu sare, apoi adaugam condimentele, uleiul de masline, sosul Worcestershire si iaurtul. Lasam carnea de pui la marinat in acest sos cel putin 3 ore (ideal de pe o zi pe alta).Taiem rosiile cubulete si ceapa rosie felii.Legumele le presaram cu sare si piper, dupa gust.Alternam bucatele de carne cu legumele pe bete de bambus si le punem pe gratarul incins (fara adaos de ulei).
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro