Frigarui de pui "Fancy"

de MyFancyCake in Pui, 7 Sep 2011 | 2081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 1 iaurt,
  • ulei de masline,
  • usturoi,
  • sos Worcestershire,
  • condimente pentru souvlaki,
  • sare, piper,
  • rosii,
  • ceapa rosie,
  • ciuperci champignon brune
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui "Fancy":

Taiem pieptul de pui in cubulete. Zdrobim usturoiul cu sare, apoi adaugam condimentele, uleiul de masline, sosul Worcestershire si iaurtul. Lasam carnea de pui la marinat in acest sos cel putin 3 ore (ideal de pe o zi pe alta).Taiem rosiile cubulete si ceapa rosie felii.Legumele le presaram cu sare si piper, dupa gust.Alternam bucatele de carne cu legumele pe bete de bambus si le punem pe gratarul incins (fara adaos de ulei).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui "Fancy"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mimmi 1

08.09.2011, 10:48

Mihaela11_jo 1

08.09.2011, 11:29

Foarte bune
Eu nu pun sare pe carne, decat inainte de a o frige: ramane mai frageda in acest fel.

kamy 1

09.09.2011, 17:15

am vazut si eu pe...tv paprika...reteta asta super bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu seminte de floarea soarelui, la cuptor