Frigarui de pui si gratare

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 22 Aug 2010 | 4607 vizualizari

 

nimic nu se compara cu carnea la gratar si copii au mancat la frigaruiiii

 

INGREDIENTE

  • pulpe pui
  • ceafa de porc
  • carnaciori de curcan
  • slanina afumata de porc
  • carnaciori de pui
  • pulpa de porc
  • frigarui(piept de pui,ardei,usturoi,rosii cherry)
  • condimente folosite:
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • vin alb
  • nucsoara
  • ardei piscos
  • boia dulce
  • praf de ustroi
  • bete frigarui
  • Garnitura:
  • cartofi
  • usturoi
  • sare
  • ulei
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui si gratare:

Imi pare tare rau ca nu am facut poza de la inceput, dar totul a foat asa pe nepregatite si multe le-am pregatit afara la iarba verde si...bucuria lui Bebe,am uitat aparatul foto acasa. Pozele sunt facute acasa din ce a ramas cand ne-am intors de la gratar,am facut si cu telefonul dar nu sunt foarte clare.


Se condimenteaza carnea de pui cu carne piper si praf de usturoi.


Ceafa si pulpa de porc cu sare ,piper


Slanina se taie feliute se cresteaza si se prajeste


Frigaruile se tin 12 ore la marinat (le-a pragatit prietena mea Danuta) in vin cu 1 canita de apa , rozmarin, sare, piper, putina piscos ,usturoi, nuscoara, se taie bucatele carnea de pui(piept si se pune la marinat pana a doua zi,dupa care se pune pe bete de frigarui in combinatiile dorite si se prajesc .


Carnaciorii se pun si ei pe bete de frigarui sau simpli pe gratar,dar pt copii am pus si bete de frigarui .


Garnitura:


Cartofii se spala si nu se curata ci se taie doar ca un capac pe lungime si apoi se cresteaza cu cutitul dupa care se condimenteaza cu sare,2-3 lingurite de mujdei(usutroi,sare ,ulei putin si smantana) si putin ulei de masline ,dupa care se pun pe folie de aluminiu si se infasoara bine,se pun pe margine la jar si se intoprc din cand in cand nu in jar direct ca se ard.


Va pot spune sigur ca daca incercati acesti cartofii minunati ,va ramane din carne

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui si gratare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadina73 1

26.08.2010, 01:32

asa e mihaela dar se zice ca nici foarte sanatoase dat fiind faptu ca toata untura ce se topeste de pe carne se duce pe jar si din nou acela pe carne prin fun si ,asa se zice eu stiu ca e foarte daunator cica a fost un reposrtaj la televizor legat de gratare,acuma ce nu e toxic in ziua de azi?

mariac 1

29.08.2010, 21:21

babi5 1

18.12.2014, 08:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos la cuptor